Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم جدید «مد مکس» که از نظر داستانی پیش‌درآمدی بر فیلم قبلی خواهد بود، با بازی آنیا تیلور- جوی، کریس همسورث و یحیی عبدالمتین دوم ساخته می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورایتی، جورج میلر کارگردان فیلم «مد مکس» فیلم جدیدش را با بازی آنیا تیلور- جوی، کریس همسورث و یحیی عبدالمتین دوم می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم که از نظر داستانی پیش‌درآمدی بر فیلم «مد مکس» خواهد بود با نام «فیوریوسا» ساخته می‌شود و داستان امپراتوری شخصیت فیوریوسا را روایت می‌کند که در فیلم ۲۰۱۵ شارلیز ترون نقش وی را بازی کرده بود.

تیلور- جوی در این فیلم جایگزین شارلیز ترون شده و نقش فیوریوسای جوان را بازی خواهد کرد. در ماه می (اردیبهشت) جورج میلر در مصاحبه‌ای با نیویورک تایمز تایید کرده بود که به دنبال بازیگری جوان و بیست‌و چند ساله است که بتواند این نقش را ایفا کند. وی گفته بود ابتدا قصد داشت با استفاده از تکنولوژی کاهش سن کاری کند که شارلیز ترون ۴۴ ساله بتواند این نقش را بازی کند اما بعد تصمیمش را عوض کرد. تیلور-جوی ۲۴ ساله است.

میلر هم کارگردان و هم نویسنده و تهیه کننده «فیوریوسا» خواهد بود. وی برای نوشتن فیلمنامه از همکاری نیک لاتوریس بهره گرفته است. آن‌ها در فیلم قبلی اطلاعات زیادی از گذشته شخصیت فیوریوسا ارایه نکرده بودند. در «جاده خشم» وی کاپیتان جنگ بود که برای رهبری ظالم به نام جو کار می‌کرد اما بعد با وی مخالف و با مکس هم‌پیمان شد.

تیلور- جوی به تازگی بازی در فیلم «دیشب در سوهو» را به پایان برده و اکنون در حال بازی در فیلم «مرد شمالی» به کارگردانی رابرت اگرز است. او بازیگر نقش اصلی در فیلم «اما» با اقتباس از رمان جین آستن بود. از دیگر فیلم‌های وی بازی در «شکافته» و «شیشه» ام.نایت شیامالان بوده است.

میلر که هر چهار فیلم «مد مکس» را کارگردانی کرده برای «مد مکس: جاده خشم» نامزدی اسکار ۲۰۱۵ را در بخش بهترین فیلم و بهترین کارگردانی کسب کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شارلیز ترون مد مکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۳۸۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟

   عصر ایران؛ رضا صائمی- نمی‌توان دل‌بستۀ هنر و ادبیات ایران‌زمین بود و به تماشای فیلم «مست عشق» وسوسه نشد. قصۀ رابطۀ شمس و مولانا آن‌قدر حیرت‌انگیز و پر رمز و راز و پرکشش است که تماشای «مست عشق» به قصد رمزگشایی آن می‌تواند هر علاقه‌مند به عرفان را به سالن‌های سینما بکشاند.

   با این حال وقتی به تماشای فیلم به سینمای آزادی رفته بودم، از پچ‌پچ و واکنش‌های برخی از تماشاگران اطرافم دریافتم گویی برخی بیشتر برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای به تماشای فیلم آمده بودند و با دیدن آنان بر پرده سینما یا کنار بازیگران ایرانی فیلم به وجد آمده و درباره حضور آنها در فلان سریال ترکی حرف می‌زدند.

    البته یکی از عناصر و عوامل مهم جذب مخاطب و رونق گیشه و فروش هر فیلم، حضور ستارگان سینمایی و بازیگران محبوب در آن اثر است. چنان‌که برای بسیاری از مخاطبان حضور شهاب حسینی و پارسا پیروزفر در این فیلم و هم‌بازی شدن آنها یکی از انگیزه‌های مهم تماشای فیلم است و این فی‌الذات چیز بدی نیست و البته حضور یک ستاره سینمایی خارجی هم می‌تواند به همین اندازه جاذبه داشته باشد اما اینکه برخی از تماشاگران ایرانی تنها به حضور بازیگران ترکیه‌ای در فیلم بیش از قصه آن توجه کنند عجیب است.  آن هم قصۀ دو تن از مفاخر و مشاهیر ایرانی که حیرت‌انگیزترین شخصیت‌ها در تاریخ و ادبیات کهن فارسی‌اند.

   به گمانم آنچه در فیلم «مست عشق» بیش از بازیگران آن چه ترکیه‌ای و چه ایرانی مهم است خود شخصیت‌های اصلی قصه‌اند یعنی شمش و مولانا. شخصیت‌هایی که دراماتیک و سینمایی نیستند بلکه واقعی‌اند. شخصیت‌هایی که باید قدر ببینند و بر صدر نشینند.

  اساسا فیلمی از جنس «مست عشق» ساخته شد تا دو تن از مهم‌ترین شخصیت‌های تاریخ ادبیات ما به مردم معرفی شود. شخصیتی که آوازه‌شان جهانی شده و در وطن خودمان کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. این‌که حضور بازیگران ترکیه‌ای و حتی ایرانی تنها انگیزه تماشای «مست عشق» باشد ضد فیلم است.

    فیلمی که از زبان شمس و مولانا بر خودشناسی تاکید می‌ورزد تا بتوان از ظواهر دنیوی عبور کرد و به درک باطن جهان و جان خویش رسید. البته فیلم این ظرفیت ذائقه‌پذیری را در خود دارد و تماشای با‌بصیرت آن می‌تواند به تماشاگر کمک کند تا از ظاهر پرستی عبور کند.

   با این همه چنان که اشاره شد این واقعیت غیر قابل انکار است که کثیری از تماشاگران ایرانی به شوق تماشای بازیگران ترکیه‌ای به دیدن «مست عشق» می‌روند و این در حالی است که  «بنسو سورال» یکی از بازیگران ترکیه‌ای این فیلم گفته است حضور در این فیلم و حسن فتحی او را متحول کرده و بعد از این در هر نقشی بازی نمی‌کند.

   ضمن اینکه از حیث بازیگری، بازیگران ما در سطح بالاتری قرار دارند و تماشایی‌ترند. گرچه مهم‌ترین مولفه و عنصر جذابیت و تماشایی بودن «مست عشق» نه بازیگران آن که دو شخصیت اصلی و واقعی آن یعنی شمس و مولاناست.

     هیچ مایه و سرمایه ای برای تبلیغ«مست عشق» به اندازه خود این شخصیت نیست و کاش هر فیلمی را به تناسب جایگاه سوژه‌اش به تماشا بنشینیم نه چیدمان و ترکیب بازیگرانش. نمایش تصویری قصه شمس و مولانا کافی است تا از تماشای «مست عشق» سرمست شویم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست

دیگر خبرها

  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • ۵ واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا ناقض حقوق بشر شناخته شدند
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • حمله به بازیگران زن معروف در تجمع امـروز دانشجویـان تهرانی | تصویر
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • (ویدیو) تصاویری که حسن یزدانی ۲ روز بعد از حذف دیوید تیلور منتشر کرد